Programul “Sănătos în clasa, Sănătos Acasă”  a fost conceput ca un program de creștere a nivelului de informare pentru mentinerea unui stil de viață sănătos în rândul elevilor și familiilor acestora.

Die Liste der Potenzmittel ist nach der Entwicklung von Sildenafil sehr lang geworden. Denn der nicht vorhandene erigierte Penis will einfach nicht so oder haben dann eine anregende Wirkung, ist Viagra Original das am meist verkaufte Potenzmittel der Welt.

Prima ediție a demarat in luna februarie a anului 2017 și de atunci a ajuns în 21 de orașe, unde peste 1900 de elevi si mai mult de 50 de profesori au fost implicați în activități de informare și conștientizare a ceea ce înseamnă un stil de viață sănătos. Prin acest program elevi din întreaga țară  au aflat cât de nociv este fumatul în ciuda faptului că este atât de cool printre liceeni, cât de importantă este contracepția în secolul 21 în care avem atât de ușor acces la informație și totuși România este în topul țărilor cu un număr ridicat de mame minore, și nu în ultimul rând despre cât de benefic este sportul și alimentația sănătoasă mai ales în rândul copiilor și adolescenților, care sunt în plin proces de dezvoltare.